Vloermat

Vloermat De Eerste Indruk Telt

vloermatEr eerste indruk als u klanten of bezoekers heeft telt. Een mooie vloermat in een goede kwaliteit zorgt niet alleen voor een mooie entree als vloermat met logo is het ook een uithangbord voor uw bedrijf.

Voor een goede schoonloopwerking spreken we over een eentreezone. Deze bestaan uit verschillende typen vloermatten. De buitenmat bij voorkeur een borstelmat zorgt voor het verwijderen van het meeste vuil. Borstelmatten zijn er als profielmatten maar tegenwoordig ook als kunstgras met hardere vezels. We zien ook vaak spaghettimatten, hoewel deze een minder functie hebben, zijn ze wel open van structuur en laten ze vuil en vocht eenvoudig door.

Een vloermat voor binnen is er in vele soorten,

maten en kleuren. Maakt u gebruik van een buitenmat die het meeste vuil al verwijderd heeft dan moet de binnenmat de rest doen. Een droogloopmat met katoenen pool kan liters water opnemen en vasthouden en is ideaal als vochtinloop een groot probleem is.

Een schoonloopmat is perfect als allround vloermat om zowel vocht te verwijderen alsook vuil vast te houden. In tegenstelling tot een droogloopmat heeft deze geen katoenen pool maar een kunstvezel zoals nylon. Deze hebben als voordeel dat ze niet platliggen zoals katoen maar omhoog staan. Vuil blijft hierdoor niet op de mat liggen zoals bij een katoenen vloermat maar verspreid zich tussen de vezels op de boven van de tapijtpool.

Voor binnen leveren we vloermatten op maat gemaakt zoals de wasbare matten met nbr rug die ook gebruikt worden door wasserijen als huurmatten. Deze kunt u ook zelf thuis wassen (maximaal 85×150 cm)

Een andere mogelijkheid zijn matten van de rol met vinyl rug. Deze leveren we als entreetapijt waarmee u grotere oppervlaktes kan voorzien van goed werkend entreetapijt.

Kwaliteit betaald zich uiteindelijk altijd terg, maar let op het duurste is niet altijd het beste. Er zijn veel merken waar u voor de naam het dubbele betaald.