Logomatshop

Uw Logomat Koopt u eenvoudig en snel in de LogoMatShop van iMatshop.nl

Op internet zijn er tegenwoordig een groot aantal logomatshops die logomatten aanbieden. Hup we doen het er even bij en verkopen maar. Helaas is de werkelijkheid vaak anders. Een logomat is een product dat altijd op maat voor u wordt gemaakt.

LogomatDe afloop van een bestelling vinden wij moet als volgt gaan. U stuurt u wensen, maat, kleuren, oriëntatie van het logo per email naar de logomatshop van imatshop. Wij gaan uw logo omzetten naar het juist drukformaat en houden daarbij rekening met de eventuele technische beperkingen van de printer. Zo zullen wij u bijvoorbeeld adviseren om zwart niet naast een andere donker kleur te gebruiken zoals navy blue of donkergrijs.

Per email ontvangt u 1 of meerdere ontwerpvoorstellen van uw logomat Is hetontwerp niet naar wens dan wijzigen we dit gewoon weer.

Voldoen het ontwerp aan uw verwachting dan kunt u de mat eenvoudig in onze logomatshop online bestelen.

Let op wij verkopen logomatten sind 1989

en zijn op dit gebied de specialist van Nederland. Op logomatten gebied zijn wij niet alleen actief als Verkopende Partij wij hebben door de jaren heen ook verschillende fabrikanten actief bijgestaan met het oplossen van problemen, het ontwikkelen van nieuwe producten, het verbeteren van bestaande producten en nog veel meer.

Onze kennis op het gebied van logomatten is ongeëvenaard. dit voordeel kunt u als klant gebruiken. Wij kunnen u altijd het juist advies geven welke logomat voor u de juiste keuze is, iets dat u bij een andere logomatshop zo snel niet zal vinden.

Door onze lange ervaring onderhouden we ook goede contacten met de verschillende leveranciers op dit gebied. Aangezien we niet alleen in Nederland verkopen maar ook naar veel landen daarbuiten hebben we een groot inkoopvolume waardoor wij ook u weer goedkopere prijzen kunnen aanbieden.