logomat

Met de logomat weet de bezoeker waar hij is.

De entree en ontvangsthal van het bedrijf kan niet zonder logomat. De eerste indruk van het bedrijf wordt gemaakt  bij de ingang en het logo is het visitekaartje van het bedrijf.

LogomatDe deurmat is onmisbaar om vuil en vocht te weren op de vloer en de vloerbedekking. In een ruimte waar veel bezoekers komen is een goede  deurmat dan ook erg belangrijk. Het is bewezen dat een goede deurmat 80% van het vuil en tot wel 90% van het vocht opvangt. Dat scheelt een hoop in schoonmaakkosten en daarbij is het veiliger op de vloer. De bezoeker heeft minder kans om op de vochtige vloer uit te glijden of te struikelen over los vuil. Een ingang kan dus niet zonder een schoonloopmat of een droogloopmat. Daar kun je handig gebruik van maken door de deurmat ook meteen het visitekaartje van het bedrijf  te maken. Hiervoor is de logomat ideaal. Er is keuze volop in logomatten en eigenlijk geen nee te koop. Belangrijk is wel om eerst goed te weten welke deurmat het best geschikt is. Moet er hoofdzakelijk vocht opgenomen worden dan is de droogloopmat met logo of tekst de beste keuze. Komt er veel vuil binnen dan is de schoonloopmat met logo of tekst weer beter. De eerste keuze is dus welke deurmat is het meest geschikt. Daarna wordt er bepaald welk logo op de logomat moet komen. Er zijn logomatten voor zowel binnen als buiten.

Niet iedereen heeft een logo. Wanneer je dan toch graag een boodschap wilt overbrengen of de bezoeker welkom heten dan is er de promotiemat en de reclamemat nog. Het komt er op neer, dat een deurmat bedrukken met wat voor tekst of logo dan ook bijna altijd mogelijk is.

Wanneer de keuze valt op het bedrukken van een deurmat of een logomat

moet deze ook goed opvallen en netjes worden gelegd.  Elke situatie is anders en elk logo of tekst is weer anders. De oplossing hiervoor is de logomat op maat. De grootte van het logo wordt aangepast op de grootte van de deurmat en de logomat  komt precies waar deze het beste uitkomt.

Voordat een logo of tekst op de mat komt, wordt er eerst een ontwerp gemaakt van het logo of de tekst. Pas na goedkeuring van de degene, die de logomat aanschaft wordt de deurmat met het logo bedrukt.

Het schoonmaken van een logomat is net zo gemakkelijk als het schoonmaken van een gewone schoonloopmat of droogloopmat. Het ergste vuil verwijder je met de stofzuiger. Is de logomat erg vuil of verzadigd met vocht dan kan hij in de wasmachine of met water en een schoonmaakmiddel gereinigd worden. Wrijven is niet aan te raden. Alleen deppen is genoeg. Dit om de vezels zo lang mogelijk mooi te houden.