Buitentapijt

Kleurrijk Buitentapijt

Niet is mooier dan op een mooie lente, zomer of nazomerdag te genieten van de natuur. Dit kan natuurlijk thuis als u een tuin of (dak)terras heeft. Buitentapijt is ideaal om uw terras te verfraaien. Het is niet alleen leverbaar in vele kleuren en kwaliteiten heeft geeft ook een warme uitstraling aan uw terras.

Een buitentapijt heeft niet alleen een warme uitstraling het voelt ook warme aan uw voeten dan steen. Wij leveren buitentapijt in verschillende soorten en maten. Kunstgras is een veel gebruikt materiaal als buitentapijt. Nadeel is dat het voornamelijk in groen, groen en groen te krijgen is.

Is het gras altijd groener bij de buren, wij leveren kunstgras in 13 verschillende kleuren van diep zwart, geel tot fel roze. voor iedere smaak is er wel een kleur. Wij leveren deze kwaliteit op 2000 en 400 cm breedte van de rol op maat gesneden. U kunt u hiermee uw hele terras van buitentapijt voorzien maar u heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om een klein deel als vloerkleed voor buiten te gebruiken.

U eigen ontwerp ?

Wij bieden ook de mogelijkheid om een kunstgras vloerkleed met eigen ontwerp te maken. Leverbaar tot maximaal 4×9 meter en een keuze uit 12 kleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak een mooi eigen ontwerp buitentapijt. Het ontwerp tuften we, het wordt niet geprint en is daardoor lang houdbaar.

Een buitentapijt met eigen logo is niet goedkoop maar wel uniek !